ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
pochivki ot sofia , von resort golden beach hv-1 , препоръчайте ми хотел в сиде , side , почивки анталия , екскурзия до турция , почивки анталия , информация от топ травелс , топ травелс , лятна почивка в сиде , почивки сиде , почивка в анталия , почивка в сиде , екскурзии турция , programi ot top travels , toptravels , ekskurzii , екскурзия на ниска цена , j'adore deluxe hotel & spa 5* , pochivki ranni zapisvania , pochivki antalia , сиде 2021 , ниски цени , оферти турция 2021 , all inclusive , почивки топ травелс , ranni zapisvania , flora garden beach 5* , kamelya k club hv-1 , екскурзии топ травелс , програми , hotels , почивки анталия , сиде 2021 , екскурзии със самолет , почивка сиде , хотел в сиде , pochivki turcia , pochivki ot sofia , seaden sea world resort & spa 5 * , toptravels.bg , pochivka v antaliya , екскурзии до анталия , турция , toptravels , seaden sea planet resort & spa 5 * , oferti top travels , хотели в анталия , pochivki side , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , почивки в анталия , pochivki antalia , pochivka v side , top travels , информация от топ травелс , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивки топ травелс , екскурзия до турция , antalia ranni zapisvania , море , екскурзии анталия , почивка в сиде , barut b suites 4 * , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , ekskurzii antalia , почивка турция , hoteli , хотели в сиде , side ekskurzii , pochivki antalia , анталия , royal dragon hotel 5 * , лятна почивка в турция 2021 , pochivki side , манавгат , екскурзия в сиде , лято 2021 , почивки анталия , почивка в анталия , екскурзии топ травелс , kamelya selin hotel 5 * , хотели , paloma finesse side 5* , top travels , ekskurzii antalia , ekskurzia , ekskurzii top travels , анталия , хотел в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , club-nena-hv-1/5* , antalia , екскурзии турция , анталия , екскурзии турция , екскурзия на ниска цена , екскурзия в сиде , ранни записвания турция 2021 , ранни записвания 2021 , почивка анталия , почивка в сиде , почивка 2021 сиде анталия , почивка в сиде , почивка на ниска цена , турция , почивки сиде , анталия , екскурзии турция , хотел в сиде , лято , самолетна почивка в анталия , лято 2021 в турция , почивки и екскурзии 2021 , екскурзии , почивка в анталия , сиде , nil bahir resort & spa 5 * , barut sorgun 5 * , pochivka v side ot sofia , 2021 pochivka na egeisko more , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзии анталия , semeini ekskurzii , почивки в турция 2021 , toptravels.bg , club aqua plaza , pochivki top travels , турция ранни записвания , лятна почивка в турция , почивка сиде , почивки в анталия , tui blue barut andiz 4* , toptravels , почивки турция , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii liato 2021 , почивки анталия , pochivki antalia , почивка 2021 , почивка сиде , turcia , екскурзия , плаж , ekskurzii antalia , programi ot top travels , pochivki antalia , side ranni zapisvania , side , почивка в сиде, турция 2021 , barut sorgun 5 * , почивка сиде , пловдив , ekskurzii antalia , анталия , ekskurzii antalia , топ травелс , лято в турция , екскурзии турция , kaya side 5* , почивка анталия , pochivki , оферти турция , почивки турция , резервирайте при нас , сиде оферти , самолетна почивка в анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , palm world side resort&spa 4*+ , pochivki turcia , почивки турция , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка сиде , toptravels , почивки , почивка сиде , сиде , почивки сиде , почивка сиде , почивка 2021 сиде анталия , ранни записвания , сиде почивки , почивка на море , antalia , top oferti , почивки анталия , оферти за почивки , семейни почивки , турция , euphoria palm beach resort hv-1 , oferti antalia , toptravels.bg , лято 2021 в сиде , анталия , оферти за екскурзии , топ травелс , ekskurzii ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , екскурзии сиде , оферти за ранни записвания , von resort golden beach hv-1 , pochivki side , екскурзия 2021 , топ оферти , turcia , ekskurzii i pochivki 2021 , оферти анталия 2021 , екскурзии турция , armas bella sun 4 * , резервирайте при нас , лято 2021 в турция , club-nena-hv-1/5* , oferti , почивка 2021 , екскурзии анталия , почивка в сиде , oferti za ekskurzii , турция , лято 2021 сиде , barut hemera 5 * , почивки турция , екскурзии анталия , von resort golden coast 5* , ниски цени , почивки сиде , почивка сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , toptravels , ekskurzia 2021 , почивка в анталия , почивка сиде , почивка сиде 2021 , сиде ранни записвания , турция 2021 , оферти , анталия , ekskurzii ot sofia , море , pochivki side antalia , екскурзии турция , ekskurzii , почивка в сиде, анталия , лято 2021 , pochivki side , почивка в сиде , почивка сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка в анталия , plazh , silence beach resort 5 * , club hotel turan prince world 5 * , pochivki side , манавгат , почивка в сиде, анталия , оферти турция 2021 , hoteli , оферти , оферти , side corolla hotel 4 * , почивка в сиде, анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , сиде , pochivka side , ekskurzii antalia , seaden sea world resort & spa 5 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , сиде екскурзии , ekskurzii side , почивки лято 2021 , сиде оферти , препоръчан хотел , ekskurzii turcia , още оферти от топ травелс , топ оферти , antalia , ранни записвания сиде , турция , хотел , алания , почивка в сиде, анталия 2021 , ekskurzii side , ekskurzii sys samolet , ekskurzii top travels , pochivka v antaliya , почивки турция , почивки сиде , почивки турция , semeini pochivki , лято 2021 сиде , antalia , seher sun beach hotel 4 * , почивка сиде , екскурзии турция , анталия , почивка на ниска цена , турция , оферти турция , сиде екскурзии , лято в анталия , ниски цени , pochivki side , hotels , ekskurzii i pochivki 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , crystal palace luxury resort & spa 5 * , orfeus park 4+* , crystal palace luxury resort & spa 5 * , seamelia beach resort & spa 5 * , seher resort & spa 5 * , лято в турция , почивка сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , oferti za ekskurzii , лято 2021 в турция , toptravels , pochivka v side ot sofia , 2021 pochivka na egeisko more , side corolla hotel 4 * , pochivka antalia , oferti top travels , armas bella sun 4 * , сиде почивки , pochivki antalia , екскурзия в сиде , flora garden beach 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , сиде , oferti za pochivki , почивка на ниска цена , von resort golden coast 5* , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , екскурзии анталия , екскурзии ранни записвания , оферти за екскурзии , турция , top travel , почивки турция , pochivki sys samolet , програми , oz hotels side premium 5 * , pochivki top travels , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , side ranni zapisvania , turcia 2021 , почивка сиде 2021 , почивки турция , semeini ekskurzii , ekskurzii antalia , почивки сиде , резервирайте при нас , екскурзии до анталия , турция , екскурзии анталия , почивка в анталия , екскурзии сиде , ранни записвания , liato 2021 , semeini pochivki , хотели в сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , niski ceni , лятна почивка в турция 2021 , хасково , почивки със самолет , ekskurzii antalia , лято в сиде , анталия , почивки анталия , почивки от софия , оферти , cesars resort side 5 * , екскурзии лято 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки анталия , ekskurzii side , hotels , pochivki antalia , barut b suites 4 * , лято 2021 в сиде , хит цена , още оферти от топ травелс , анталия , ниски цени , oferti turcia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивки в анталия , pochivki side antalia , самолетна почивка в анталия , tui magic life jacaranda 5* , top travel , 2021 почивка , pochivka v side ot sofia , почивка на море , top travels , анталия , почивки , ниски цени , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки анталия , лятна почивка в сиде , turcia 2021 , алания , side , voyage sorgun 5 * , side oferti , почивка сиде , ранни записвания турция , side royal luxury hotel & spa 5* , почивки сиде , ekskurzii antalia , почивка в турция , турция ранни записвания , liato 2021 , екскурзии от софия , turquoise hotel side 5* , турция 2021 , arum barut collection 5* , ekskurzii side , анталия , екскурзия 2021 , оферти анталия , почивка сиде , 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка сиде , pochivka v turcia , почивка сиде , почивка в сиде , почивки турция , pochivki liato 2021 , плаж , почивки в турция 2021 , сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , почивка в сиде, анталия , pochivki side , toptravels , почивка на море , von resort elite 5* , more , kamelya fulya hotel 5 * , оферти лято 2021 , pochivki antalia , топ травелс , екскурзия до турция , side , екскурзии сиде , екскурзия на ниска цена , nil bahir resort & spa 5 * , манавгат , в. търново , arum barut collection 5* , ekskurzia do , ekskurzii side , 2021 почивка в турция , oferti za ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivki antalia , toptravels , von resort elite 5* , екскурзии турция , почивки сиде , oferti za ranni zapisvania , ранни записвания турция 2021 , pochivka v antaliya , turcia ranni zapisvania , side town by zhotels 4* , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , екскурзии , oferti antalia , промоция , сиде , турция 2021 , сиде 2021 , pochivki antalia , оферти , почивки турция , екскурзии лято 2021 , side royal palace 5 * , сиде , side aquamarin resort & spa 4* , palm world side resort&spa 4*+ , турция , ranni zapisvania , 2021 почивка , почивка сиде , ekskurzii liato 2021 , лято в сиде , почивка сиде , pochivki antalia , toptravels , side royal palace 5 * , почивка в сиде , top travels , pochivka side , почивки турция , paloma oceana resort 5* , почивка сиде , варна , programi ot top travels , почивка сиде , почивки анталия , toptravels , kaya side 5* , side ekskurzii , oferti turcia , top travels , почивки ранни записвания , анталия ранни записвания , почивка 2021 , kamelya k club hv-1 , ниски цени , почивка турция , почивки турция , оферти топ травелс , ekskurzii sys samolet , ekskurzii turcia , tui magic life jacaranda 5* , oz hotels side premium 5 * , seher sun beach hotel 4 * , semeini ekskurzii , хотели в сиде , топ оферти , orfeus park 4+* , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии турция , почивка в турция , турция ранни записвания , antalia ranni zapisvania , почивки от софия , seher resort & spa 5 * , pochivka v side ot sofia , турция 2021 , seamelia beach resort & spa 5 * , turcia ranni zapisvania , екскурзии анталия , екскурзии сиде , ekskurzii side , alva donna beach resort comfort 5 * , топ цени , pochivki side , анталия , топ цени , semeini ekskurzii , top travel , оферти анталия , почивка сиде , paloma finesse side 5* , top travels 2021 , pochivka v side , почивка в сиде , почивка сиде , лято 2021 , екскурзии анталия , почивка в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , niski ceni , почивки сиде , почивки анталия , pochivka , pochivka v antaliya , оферти за почивки , top travels , стара загора , екскурзии сиде , почивки в турция 2021 , oferti , royal dragon hotel 5 * , pochivki sys samolet , paloma oceana resort 5* , barut hemera 5 * , top travels , сиде 2021 , voyage sorgun 5 * , paloma oceana resort 5* , лято 2021 в сиде , ekskurzii antalia , side oferti , семейни почивки , 2021 почивка в турция , club hotel turan prince world 5 * , екскурзии сиде , сиде 2021 , почивки със самолет , pochivka na more , топ травелс , лятна почивка в турция , почивка в сиде, анталия 2021 , antalia , ekskurzia v turciq , казанлък , cesars resort side 5 * , алания , pochivki liato 2021 , ниски цени , side pochivki , лято 2021 в турция , самолетна почивка в анталия , анталия ранни записвания , още оферти от топ травелс , оферти топ травелс , екскурзии от софия , габрово , top travel , side royal luxury hotel & spa 5* , екскурзии сиде , 2021 , turquoise hotel side 5* , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии със самолет , почивка в анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в турция , pochivki side , почивка в анталия , venus 4* , хубав хотел в анталия , ekskurzii side , лято в анталия , ekskurzii side , лято 2021 в турция , препоръчан хотел , хубав хотел в анталия , niski ceni , hoteli , silence beach resort 5 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзии сиде , хотели в сиде , side town by zhotels 4* , elysium elite hotel & spa 4* , почивка в сиде , top travels 2021 , почивка в анталия , бургас , pochivki , kamelya fulya hotel 5 * , програми , почивка в сиде , сиде ранни записвания , pochivka antalia , kamelya selin hotel 5 * , pochivka v side ot sofia , почивки анталия , екскурзии анталия , почивки турция , more , antalia , турция ранни записвания , pochivka v antaliya , seaden valentine resort & spa 5 * , oferti za pochivki , почивка сиде , turcia ranni zapisvania , ekskurzii side , plazh , diamond premium hotel & spa 5 * , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , на море , почивка в сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , 2021 , top oferti , сиде , ниски цени , почивка в анталия , екскурзии сиде , екскурзии анталия , препоръчан хотел , софия , tui blue barut andiz 4* , екскурзии анталия , екскурзии анталия , екскурзии ранни записвания , автобусна програма , почивка в сиде , анталия , информация от топ травелс , top oferti , екскурзии турция , анталия , хубав хотел в анталия , почивка сиде , ранни записвания 2021 , почивки ранни записвания , pochivka 2021 , турция , elysium elite hotel & spa 4* , почивки лято 2021 , екскурзия 2021 , side pochivki , почивка в сиде , сиде , venus 4* , оферти за ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах