ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
ранни записвания 2021 , екскурзии анталия , side ekskurzii , pochivka v side ot sofia , hoteli , информация от топ травелс , почивки анталия , екскурзии турция , 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия ранни записвания , анталия , почивка в анталия , ранни записвания 2021 , почивка турция , оферти за почивки , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки в анталия , лято в анталия , турция , почивка в сиде , alva donna beach resort comfort 5 * , antalia , more , barut sorgun 5 * , pochivki side antalia , сиде , още оферти от топ травелс , side royal palace 5 * , top travel , почивка в анталия , oferti za pochivki , semeini ekskurzii , pochivki antalia , почивка сиде , оферти анталия , екскурзии турция , antalia ranni zapisvania , сиде ранни записвания , екскурзии турция , екскурзии анталия , почивка в анталия , море , ekskurzii antalia , почивка сиде , почивки турция , почивки , bieno club sunset hotel & spa 5* , самолетна почивка в анталия , самолетна почивка в анталия , toptravels.bg , ekskurzii antalia , seaden sea planet resort & spa 5 * , seamelia beach resort & spa 5 * , silence beach resort 5 * , ekskurzii ot sofia , хотел , top travels , flora garden beach 5* , ekskurzii liato 2021 , antalia , niski ceni , cesars resort side 5 * , екскурзии сиде , niski ceni , ранни записвания , екскурзия 2021 , екскурзии турция , side oferti , хотел в сиде , pochivka v side ot sofia , екскурзии сиде , почивка в сиде , почивка сиде , почивки сиде , почивка в анталия , почивки турция , почивки турция , top travels , турция ранни записвания , почивка сиде , сиде 2021 , oz hotels side premium 5 * , diamond beach hotel & spa 5 * , програми , top oferti , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka v antaliya , почивка в сиде , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия , екскурзии от софия , top travels , плаж , турция 2021 , оферти , екскурзия 2021 , почивки анталия , ekskurzii antalia , pochivki antalia , top oferti , ekskurzii antalia , сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivka v antaliya , semeini ekskurzii , почивка сиде , ekskurzii turcia , toptravels , ekskurzia v turciq , почивка сиде , анталия , топ травелс , pochivki liato 2021 , bieno club sunset hotel & spa 5* , сиде , оферти анталия , toptravels , екскурзии със самолет , pochivki turcia , почивка анталия , pochivki ot sofia , hotels , екскурзии анталия , hoteli , манавгат , самолетна почивка в анталия , oferti za ranni zapisvania , почивка сиде , почивка сиде , 2021 почивка в турция , екскурзии анталия , почивка сиде , сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , хубав хотел в анталия , side royal palace 5 * , voyage sorgun 5 * , почивки анталия , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , alva donna beach resort comfort 5 * , турция 2021 , tui blue barut andiz 4* , почивки ранни записвания , хотел в сиде , oferti za ekskurzii , side oferti , екскурзии анталия , почивки анталия , von resort golden coast 5* , oferti , ekskurzii liato 2021 , venus 4* , турция , лято 2021 в турция , почивка 2021 , ekskurzii antalia , анталия , почивка 2021 , екскурзия в сиде , море , pochivka side , pochivki side , ekskurzii sys samolet , pochivki antalia , toptravels , манавгат , paloma oceana resort 5* , 2021 почивка в турция , анталия , екскурзии сиде , elysium elite hotel & spa 4* , хубав хотел в анталия , semeini ekskurzii , seaden sea world resort & spa 5 * , препоръчан хотел , почивки анталия , сиде почивки , side , оферти анталия 2021 , club hotel turan prince world 5 * , pochivka , ekskurzii , оферти топ травелс , сиде 2021 , tui magic life jacaranda 5* , почивка сиде , анталия , почивка сиде , kaya side 5* , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка сиде , почивка сиде , почивка сиде , хотел в сиде , лято 2021 в турция , pochivki top travels , tui blue barut andiz 4* , pochivki antalia , club aqua plaza , ekskurzia do , екскурзии лято 2021 , pochivki antalia , почивка в сиде , почивка в сиде, турция 2021 , ekskurzii antalia , информация от топ травелс , ниски цени , почивки анталия , почивки турция , diamond premium hotel & spa 5 * , royal dragon hotel 5 * , barut hemera 5 * , почивки в турция 2021 , side royal luxury hotel & spa 5* , лятна почивка в сиде , в. търново , почивка сиде , турция , top travels , turcia ranni zapisvania , 2021 , лято 2021 в сиде , екскурзия на ниска цена , топ травелс , екскурзии турция , nil bahir resort & spa 5 * , сиде почивки , сиде , ekskurzia 2021 , turquoise hotel side 5* , pochivki sys samolet , liato 2021 , сиде 2021 , hotels , pochivki ranni zapisvania , екскурзии анталия , pochivki , pochivki antalia , 2021 почивка , плаж , j'adore deluxe hotel & spa 5* , ekskurzii ranni zapisvania , хотели в сиде , pochivki top travels , pochivki turcia , toptravels , silence beach resort 5 * , сиде , почивка в сиде , екскурзии , лятна почивка в турция 2021 , oferti turcia , лято 2021 , почивка 2021 сиде анталия , oferti , топ оферти , top travels , liato 2021 , лято 2021 в сиде , самолетна почивка в анталия , ekskurzii i pochivki 2021 , pochivki antalia , ekskurzii antalia , antalia ranni zapisvania , niski ceni , antalia , оферти , pochivka v side , оферти лято 2021 , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки анталия , barut hemera 5 * , ekskurzii antalia , хасково , оферти турция 2021 , почивка в сиде , екскурзии турция , сиде , почивка сиде 2021 , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки и екскурзии 2021 , алания , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki sys samolet , pochivka v side ot sofia , хотели в сиде , хотели , почивка в сиде, анталия , toptravels.bg , манавгат , препоръчан хотел , ниски цени , почивка сиде , семейни почивки , резервирайте при нас , почивки сиде , резервирайте при нас , лято в турция , почивки сиде , side , ekskurzii antalia , ранни записвания турция , pochivka side , оферти , лято 2021 в турция , ранни записвания турция 2021 , резервирайте при нас , toptravels , oferti za pochivki , софия , arum barut collection 5* , промоция , оферти за екскурзии , почивка в сиде , top travel , анталия , лято 2021 в турция , turcia , анталия , почивки анталия , ekskurzii side , екскурзии турция , почивка на ниска цена , почивка сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , von resort golden beach hv-1 , хотели в сиде , почивки сиде , почивка сиде , турция 2021 , club hotel turan prince world 5 * , kamelya selin hotel 5 * , сиде екскурзии , сиде 2021 , side corolla hotel 4 * , pochivka antalia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , топ травелс , side ranni zapisvania , лято в анталия , екскурзии сиде , all inclusive , почивки турция , kamelya k club hv-1 , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки турция , pochivki ranni zapisvania , oferti za ekskurzii , сиде , почивки турция , pochivki ot sofia , oz hotels side premium 5 * , почивка в анталия , оферти за ранни записвания , pochivki antalia , алания , pochivki side , екскурзии топ травелс , екскурзии лято 2021 , top travels 2021 , почивки турция , лято 2021 , pochivka antalia , турция ранни записвания , на море , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , von resort golden coast 5* , екскурзия до турция , почивка сиде , екскурзии анталия , toptravels.bg , хотели в сиде , почивка сиде 2021 , turquoise hotel side 5* , екскурзии , лятна почивка в турция , почивка в сиде, анталия , екскурзии ранни записвания , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivka v side ot sofia , top travels 2021 , почивка сиде , oferti top travels , почивки в турция 2021 , оферти топ травелс , ekskurzii top travels , турция ранни записвания , palm world side resort&spa 4*+ , лято в турция , oferti top travels , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки анталия , ниски цени , почивки анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , kaya side 5* , ранни записвания , antalia , автобусна програма , почивка сиде , почивка на море , лято 2021 в турция , лято в сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , екскурзия , информация от топ травелс , почивка на ниска цена , сиде , pochivka na more , paloma oceana resort 5* , екскурзии от софия , екскурзии сиде , antalia , екскурзии до анталия , лято 2021 сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка на море , почивка в сиде , топ оферти , paloma finesse side 5* , екскурзия 2021 , бургас , oferti antalia , seher sun beach hotel 4 * , сиде оферти , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивки ранни записвания , toptravels , почивки в анталия , club-nena-hv-1/5* , seher resort & spa 5 * , турция , почивки турция , почивка в сиде, анталия 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , pochivki side , turcia 2021 , екскурзия на ниска цена , хит цена , pochivki side antalia , почивки със самолет , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , seher sun beach hotel 4 * , почивки турция , почивка 2021 сиде анталия , почивка в турция , barut b suites 4 * , почивки от софия , armas bella sun 4 * , seher resort & spa 5 * , почивки в анталия , екскурзии турция , ekskurzii side , 2021 pochivka na egeisko more , топ травелс , turcia ranni zapisvania , почивки , почивка в сиде , екскурзии анталия , топ цени , анталия , почивка в анталия , оферти за почивки , cesars resort side 5 * , оферти , top travel , почивки лято 2021 , екскурзии анталия , почивка в сиде , анталия , почивка в сиде , ekskurzii ot sofia , почивка в сиде , още оферти от топ травелс , почивки анталия , pochivki , semeini pochivki , почивка сиде , почивка в анталия , турция , сиде екскурзии , flora garden beach 5* , пловдив , екскурзия в сиде , анталия , paloma oceana resort 5* , почивки със самолет , turcia , 2021 почивка , алания , лято 2021 в сиде , kamelya k club hv-1 , лято в сиде , ekskurzii sys samolet , лятна почивка в турция 2021 , турция ранни записвания , ekskurzii side , ekskurzii side , side aquamarin resort & spa 4* , orfeus park 4+* , von resort golden beach hv-1 , pochivki side , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivki liato 2021 , pochivki antalia , side pochivki , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки анталия , ekskurzii antalia , програми , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка 2021 , турция , хубав хотел в анталия , препоръчан хотел , plazh , почивка сиде , почивки топ травелс , top travels , von resort elite 5* , почивка в турция , анталия , ekskurzia , анталия , tui magic life jacaranda 5* , elysium elite hotel & spa 4* , габрово , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия , екскурзии турция , kamelya fulya hotel 5 * , side ranni zapisvania , почивка сиде , ниски цени , оферти турция , oferti antalia , top travel , турция , почивка в сиде , семейни почивки , самолетна почивка в анталия , екскурзия в сиде , екскурзии турция , venus 4* , топ оферти , plazh , екскурзии анталия , turcia 2021 , pochivka v antaliya , почивки турция , ekskurzii side , paloma finesse side 5* , barut b suites 4 * , почивки турция , оферти турция , почивка сиде , оферти турция 2021 , почивки в турция 2021 , pochivki side , оферти , toptravels , казанлък , екскурзии сиде , турция , екскурзии анталия , ekskurzii turcia , ekskurzii side , ниски цени , лято 2021 сиде , сиде 2021 , turcia ranni zapisvania , екскурзия на ниска цена , oferti turcia , ekskurzii , топ травелс , programi ot top travels , анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , ranni zapisvania , palm world side resort&spa 4*+ , почивки сиде , turcia ranni zapisvania , pochivki side , топ цени , ниски цени , анталия , турция , почивка сиде , toptravels , сиде оферти , хотели в анталия , почивка в сиде , kamelya fulya hotel 5 * , екскурзия до турция , diamond beach hotel & spa 5 * , оферти за ранни записвания , почивка в анталия , royal dragon hotel 5 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки сиде , paloma oceana resort 5* , programi ot top travels , armas bella sun 4 * , варна , barut sorgun 5 * , екскурзии анталия , ekskurzii side , club-nena-hv-1/5* , стара загора , pochivki antalia , екскурзии ранни записвания , side ekskurzii , анталия ранни записвания , екскурзии топ травелс , лятна почивка в турция , 2021 pochivka na egeisko more , hoteli , j'adore deluxe hotel & spa 5* , 2021 , още оферти от топ травелс , pochivka v side , side pochivki , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка в анталия , arum barut collection 5* , antalia , програми , top travels , почивка анталия , orfeus park 4+* , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , nil bahir resort & spa 5 * , екскурзии до анталия , почивки сиде , von resort elite 5* , сиде ранни записвания , почивка на море , почивка в сиде, анталия , анталия , екскурзии сиде , semeini pochivki , почивки анталия , ниски цени , side town by zhotels 4* , pochivki side , ekskurzii antalia , анталия , почивки от софия , почивки сиде , лятна почивка в сиде , pochivka v turcia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , ниски цени , oferti za ranni zapisvania , seaden valentine resort & spa 5 * , почивка в турция , ранни записвания турция 2021 , екскурзии анталия , top oferti , лято 2021 , hotels , екскурзии сиде , почивки сиде , kamelya selin hotel 5 * , bosphorus sorgun hotel 5* , seamelia beach resort & spa 5 * , pochivki side , турция 2021 , programi ot top travels , side town by zhotels 4* , почивки турция , side corolla hotel 4 * , оферти за екскурзии , pochivka v antaliya , side , почивки лято 2021 , екскурзия до турция , pochivki side , ekskurzii side , лято , ekskurzii top travels , pochivki antalia , екскурзии турция , турция , почивка турция , more , почивки топ травелс , pochivka v antaliya , препоръчайте ми хотел в сиде , semeini ekskurzii , екскурзии сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии със самолет , toptravels , почивка на ниска цена , ranni zapisvania , ekskurzii side , toptravels , pochivka 2021 , voyage sorgun 5 * , ранни записвания сиде , side
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах