ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
armas bella sun 4 * , екскурзии , сиде , top travels , оферти топ травелс , почивка в сиде, анталия 2021 , armas bella sun 4 * , liato 2021 , top travel , турция ранни записвания , лято в сиде , екскурзии анталия , oferti , на море , анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , seaden sea world resort & spa 5 * , оферти за ранни записвания , оферти турция 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , barut sorgun 5 * , екскурзии турция , екскурзии анталия , почивки топ травелс , почивки анталия , анталия , анталия , von resort golden coast 5* , 2021 , tui blue barut andiz 4* , ниски цени , side aquamarin resort & spa 4* , venus 4* , екскурзии сиде , oz hotels side premium 5 * , почивка в анталия , почивки сиде , турция , ekskurzii liato 2021 , сиде , почивки турция , почивки лято 2021 , pochivki , топ травелс , j'adore deluxe hotel & spa 5* , екскурзия до турция , сиде ранни записвания , ekskurzii antalia , лято 2021 в сиде , почивка сиде , почивки , semeini ekskurzii , лято 2021 в турция , tui blue barut andiz 4* , silence beach resort 5 * , екскурзии турция , side royal luxury hotel & spa 5* , топ оферти , почивка сиде , почивки турция , екскурзии сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , top travels 2021 , сиде екскурзии , хубав хотел в анталия , хотел в сиде , сиде 2021 , почивка в анталия , турция , почивка в сиде , niski ceni , tui magic life jacaranda 5* , топ оферти , почивка в сиде , лято в сиде , toptravels , почивка сиде , почивки анталия , seher resort & spa 5 * , екскурзии турция , турция , сиде 2021 , oferti , ниски цени , turcia 2021 , ekskurzii turcia , самолетна почивка в анталия , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки сиде , ekskurzia v turciq , почивки турция , ekskurzii side , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , 2021 почивка в турция , почивка сиде , почивка сиде 2021 , анталия ранни записвания , royal dragon hotel 5 * , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка на море , турция , toptravels , venus 4* , почивки , оферти анталия , манавгат , kamelya fulya hotel 5 * , ekskurzia do , екскурзия в сиде , barut sorgun 5 * , почивка в анталия , ранни записвания 2021 , von resort elite 5* , още оферти от топ травелс , programi ot top travels , стара загора , екскурзии сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , турция , antalia , turcia 2021 , ekskurzii i pochivki 2021 , tui magic life jacaranda 5* , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , топ травелс , хотел в сиде , почивка сиде , top travels , 2021 почивка , екскурзии турция , hoteli , antalia ranni zapisvania , ekskurzii turcia , pochivka antalia , лятна почивка в сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , турция , почивка сиде , antalia , почивки сиде , pochivki turcia , oferti za ranni zapisvania , cesars resort side 5 * , хубав хотел в анталия , алания , side , екскурзии сиде , анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , ранни записвания турция , лято 2021 , почивки със самолет , почивка в анталия , екскурзия на ниска цена , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii sys samolet , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзия 2021 , diamond premium hotel & spa 5 * , niski ceni , toptravels.bg , toptravels.bg , топ цени , flora garden beach 5* , почивки анталия , оферти за ранни записвания , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , оферти за екскурзии , почивки лято 2021 , екскурзии до анталия , почивка на море , pochivki ot sofia , top travels , nil bahir resort & spa 5 * , оферти , toptravels , манавгат , манавгат , почивка сиде , сиде , ekskurzii side , препоръчан хотел , side oferti , почивки турция , почивка сиде , почивка в сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , сиде ранни записвания , pochivki sys samolet , екскурзия на ниска цена , анталия , алания , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , more , почивки в турция 2021 , ранни записвания турция 2021 , cesars resort side 5 * , von resort elite 5* , palm world side resort&spa 4*+ , pochivki antalia , оферти за екскурзии , почивки сиде , лятна почивка в турция , top travels , pochivki sys samolet , pochivki antalia , препоръчан хотел , all inclusive , pochivka v side ot sofia , анталия , екскурзии анталия , почивки турция , почивки ранни записвания , turcia ranni zapisvania , екскурзии анталия , лятна почивка в турция , самолетна почивка в анталия , почивки турция , сиде екскурзии , ранни записвания , toptravels , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка сиде , софия , ekskurzii antalia , анталия , pochivki side , ranni zapisvania , ekskurzii side , почивки анталия , von resort golden coast 5* , pochivka v side , почивка в сиде , бургас , kaya side 5* , semeini ekskurzii , екскурзия 2021 , paloma oceana resort 5* , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , pochivki , лятна почивка в турция 2021 , arum barut collection 5* , почивка в сиде , oferti za ekskurzii , почивка в сиде , ranni zapisvania , ekskurzii antalia , почивки сиде , почивки анталия , турция 2021 , paloma oceana resort 5* , ниски цени , ниски цени , лято 2021 , почивки турция , почивка в сиде , екскурзии анталия , анталия , почивка в турция , toptravels.bg , kamelya k club hv-1 , voyage sorgun 5 * , 2021 почивка в турция , voyage sorgun 5 * , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка 2021 , toptravels , почивка на ниска цена , ранни записвания турция 2021 , почивка в сиде, турция 2021 , kaya side 5* , варна , самолетна почивка в анталия , турция ранни записвания , pochivka v side ot sofia , оферти лято 2021 , ниски цени , oferti za pochivki , turcia ranni zapisvania , почивки в турция 2021 , още оферти от топ травелс , почивка в сиде, анталия , club hotel turan prince world 5 * , промоция , pochivki antalia , анталия , лято 2021 в сиде , plazh , анталия , пловдив , 2021 почивка , екскурзии лято 2021 , почивка в анталия , почивки сиде , seher resort & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , pochivka v antaliya , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки топ травелс , hoteli , екскурзии анталия , pochivka v side ot sofia , ekskurzii , почивки турция , ekskurzii i pochivki 2021 , ekskurzii top travels , екскурзия до турция , pochivki antalia , top travels 2021 , екскурзии от софия , ekskurzii antalia , ekskurzii side , хотели в сиде , turcia , elysium elite hotel & spa 4* , side royal palace 5 * , екскурзии със самолет , екскурзии лято 2021 , оферти , хотели в сиде , лято 2021 сиде , резервирайте при нас , side oferti , ekskurzii ranni zapisvania , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка сиде , лято 2021 в турция , antalia , автобусна програма , pochivki side antalia , orfeus park 4+* , почивка сиде , сиде оферти , екскурзии турция , почивка сиде , pochivka v turcia , почивка в анталия , екскурзии сиде , silence beach resort 5 * , резервирайте при нас , programi ot top travels , paloma finesse side 5* , oferti antalia , antalia , програми , почивки турция , niski ceni , side corolla hotel 4 * , почивки турция , сиде , pochivki top travels , pochivki ranni zapisvania , алания , екскурзии турция , екскурзии анталия , pochivka antalia , хотели в анталия , лятна почивка в турция 2021 , почивки турция , turcia ranni zapisvania , pochivki top travels , сиде оферти , почивка 2021 , информация от топ травелс , diamond beach hotel & spa 5 * , информация от топ травелс , seamelia beach resort & spa 5 * , почивки анталия , toptravels , турция 2021 , оферти турция , pochivki turcia , оферти , semeini pochivki , ekskurzii side , paloma oceana resort 5* , почивки анталия , side corolla hotel 4 * , почивка в сиде, анталия , pochivki antalia , side town by zhotels 4* , ekskurzii antalia , плаж , club hotel turan prince world 5 * , paloma oceana resort 5* , самолетна почивка в анталия , оферти анталия , pochivka v side , crystal palace luxury resort & spa 5 * , toptravels , ниски цени , почивка сиде , екскурзии анталия , почивка в сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , топ травелс , сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка в анталия , оферти , top oferti , екскурзия в сиде , pochivki side , лято 2021 в турция , plazh , top travel , екскурзии турция , семейни почивки , antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , pochivki antalia , екскурзии анталия , ранни записвания 2021 , oferti top travels , почивка сиде 2021 , почивки анталия , pochivki antalia , турция , лято в анталия , почивки ранни записвания , анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзия до турция , side aquamarin resort & spa 4* , почивка сиде , ниски цени , ekskurzia , toptravels , pochivka v antaliya , arum barut collection 5* , pochivki ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , хотел в сиде , почивка в сиде, анталия , почивка в турция , turcia ranni zapisvania , почивки в анталия , ekskurzii antalia , турция ранни записвания , top oferti , екскурзии анталия , почивка 2021 , почивка анталия , плаж , ekskurzii side , ekskurzii antalia , ekskurzii , почивки със самолет , казанлък , екскурзия 2021 , анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , toptravels , информация от топ травелс , хотели в сиде , nil bahir resort & spa 5 * , pochivki antalia , pochivka v antaliya , side royal palace 5 * , oferti za pochivki , море , екскурзии ранни записвания , pochivka 2021 , екскурзии сиде , топ травелс , екскурзия , pochivka na more , почивки сиде , side , хотел , seaden sea world resort & spa 5 * , liato 2021 , oferti antalia , ekskurzii top travels , почивка в сиде , почивка сиде , екскурзии турция , почивка в сиде, анталия 2021 , ekskurzii ot sofia , pochivka , ранни записвания , kamelya k club hv-1 , pochivki antalia , diamond beach hotel & spa 5 * , side , seaden valentine resort & spa 5 * , pochivki side , top travels , 2021 pochivka na egeisko more , лято 2021 в турция , pochivka side , лятна почивка в сиде , екскурзии ранни записвания , лято 2021 в сиде , bieno club sunset hotel & spa 5* , оферти за почивки , турция , сиде 2021 , сиде , екскурзии анталия , von resort golden beach hv-1 , почивки и екскурзии 2021 , 2021 pochivka na egeisko more , oferti turcia , турция ранни записвания , сиде , хасково , екскурзия в сиде , почивка на ниска цена , хотели , почивки от софия , почивка в сиде, анталия , ekskurzii antalia , ekskurzii ranni zapisvania , семейни почивки , ранни записвания сиде , оферти анталия 2021 , alva donna beach resort comfort 5 * , сиде , side ranni zapisvania , side , почивка сиде , top travel , препоръчайте ми хотел в сиде , топ цени , лято в анталия , ekskurzii antalia , оферти за почивки , flora garden beach 5* , pochivka v antaliya , почивка сиде , ekskurzii antalia , почивка в анталия , barut b suites 4 * , barut hemera 5 * , pochivka side , club aqua plaza , програми , side pochivki , почивки в анталия , почивка в сиде , club-nena-hv-1/5* , препоръчан хотел , pochivki side , анталия , почивки анталия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , semeini ekskurzii , 2021 , почивки от софия , лято в турция , турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , лято 2021 , oz hotels side premium 5 * , почивка сиде , лято 2021 в турция , euphoria palm beach resort hv-1 , ekskurzia 2021 , екскурзии турция , hotels , почивка турция , още оферти от топ травелс , pochivka v antaliya , почивка в анталия , oferti turcia , топ оферти , анталия ранни записвания , turquoise hotel side 5* , ekskurzii side , почивка 2021 сиде анталия , море , почивки сиде , екскурзии от софия , pochivka v side ot sofia , barut hemera 5 * , seher sun beach hotel 4 * , ниски цени , почивка в сиде , pochivki liato 2021 , сиде почивки , турция 2021 , топ травелс , почивка на ниска цена , почивка анталия , самолетна почивка в анталия , почивки анталия , почивки сиде , oferti za ekskurzii , club-nena-hv-1/5* , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , turcia , pochivki side , почивки турция , сиде 2021 , pochivki side , почивки в турция 2021 , оферти турция , почивка сиде , oferti top travels , анталия , почивка 2021 сиде анталия , top travel , почивка в сиде , в. търново , хубав хотел в анталия , semeini pochivki , paloma finesse side 5* , почивки турция , почивки анталия , екскурзии турция , ekskurzii side , ekskurzii liato 2021 , сиде почивки , почивка турция , top travels , екскурзии сиде , почивка в сиде, анталия , анталия , oferti za ranni zapisvania , von resort golden beach hv-1 , почивка в анталия , antalia ranni zapisvania , екскурзии , почивка сиде , programi ot top travels , pochivki antalia , hotels , turquoise hotel side 5* , top oferti , почивки анталия , side ekskurzii , seaden sea planet resort & spa 5 * , хотели в сиде , екскурзии турция , orfeus park 4+* , оферти топ травелс , ekskurzii side , програми , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде , 2021 , лято в турция , barut b suites 4 * , semeini ekskurzii , side ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , турция 2021 , екскурзии със самолет , почивка в сиде , екскурзии сиде , почивка сиде , екскурзии топ травелс , турция , bieno club sunset hotel & spa 5* , оферти турция 2021 , хит цена , side pochivki , pochivki side , сиде , pochivki liato 2021 , more , анталия , royal dragon hotel 5 * , pochivki side , лято , hotels , ekskurzii sys samolet , почивка сиде , почивка сиде , kamelya selin hotel 5 * , екскурзии топ травелс , side ekskurzii , top travels , side royal luxury hotel & spa 5* , hoteli , екскурзии сиде , габрово , pochivki antalia , почивка на море , antalia , palm world side resort&spa 4*+ , екскурзии до анталия , toptravels , pochivki side , сиде 2021 , оферти , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , лято 2021 сиде , pochivki ot sofia , резервирайте при нас , препоръчайте ми хотел в сиде , seher sun beach hotel 4 * , pochivki side antalia , почивка в сиде , почивка сиде , почивка в турция , екскурзии анталия , side town by zhotels 4* , почивки в анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах