ПОЧИВКА В КУБА-ХАВАНА И ВАРАДЕРО/Сезон 2023 9 дни / 7 нощувки в Куба (3 в Хавана, 4 във Варадеро)         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2023         Нова година на изумрудения остров Шри Ланка Обиколен тур + All Inclusive почивка 26.12.2023 - 04.01.2024/10 дни - 7 нощувки         

Екскурзии до Хърватия

Полезно е да знаете

Хърватия се намира в Югоизточна Европа и граничи със Словения и Унгария на север, Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора на изток. На запад има излаз на Адриатическо море.

Със средно 2 600 часа слънчево греене годишно, адриатическото крайбрежие е едно от най-слънчевите по Средиземноморието, а температурата на морската вода през лятото е от 25ºC до 27ºC.
 
Официално име – Република Хърватска (Republika Hrvatska)

Население – 4 397 000 души

Столица – Загреб

Език – хърватски

Валута – куна

Религия – католици, православни, други

Площ – 56 538 кв. км.
 

Ландшафт – Земята на Хърватска е плодородна равнина с езера и хълмове на север и североизток. Част от Динарските Алпи и няколко по-малки планински вериги преминават през страната. Най-високата точка е 1 831 метра. Адриатическото крайбрежие е каменисто. По-важните реки включват Сава, Драва и Дунав.

Посетете диаманта в короната на Европа - Хърватска. Изберете почивка или екскурзия в Хърватска и се насладете на уникални плажове и много културни обекти...!


Обща информация

 

 

 

 

 

 

 

 

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах